Nieuws en blog

postsvoorsocialmedia

Geslaagd!

Vandaag zijn de resultaten van de examens bekend geworden. Hartelijk gefeliciteerd! Voor wie (nog) niet geslaagd zijn: zet hem op. En ga je nog gebruik maken van een herkansing: heel veel succes!

Lees verder
postsvoorsocialmedia[1](1)

Morgen is een spannende dag. De uitslag van het Centraal Examen. Duimen jullie allemaal mee?

Lees verder
olympicmoves floorball2024

THE SCHOOL FINAL: Olympic Moves

Op vrijdag 7 juni kwamen de winnaars van de regionale finales samen in het Sportcentrum Papendal in Arnhem om het felbegeerde plekje te bemachtigen op de School Final. Een speciale felicitatie voor de teams van meisjes 3-4 die de eerste prijs in de wacht sleepten bij Floorball, en meisjes 1-2 die een prachtige tweede prijs behaalden. Jullie hebben het geweldig gedaan! #olympic moves #sport #plezier #papendal #arnhem #winnaars #sportiviteit#

Lees verder
collageuitwisselingcasalmaggiore2024

Uitwisseling Casalmaggiore, Italië

Van 13- 17 mei zijn leerlingen van havo en vwo- 3 naar Casalmaggiore geweest.

Lees verder
collagesportdagbrugklasenklas22024

Sportdag!

Sportieve toppers in actie! Onze brugklasleerlingen en leerlingen uit klas 2 hebben de afgelopen week een sportdag gehad. Van spannende wedstrijden tot teamspirit en heel veel plezier.

Lees verder
munchen2024 uitwisseling collage

Exchange München klas h4tg

Lees verder
portugalexchange2024 collage

Exchange Portugal

Ondertussen zijn onze leerlingen van klas ta3b op uitwisseling in Portugal.

Lees verder
ontwerpzondertitel[1]

Vandaag beginnen de eindexamens. Veel succes iedereen!

-

Lees verder
collageuitvindfabriekmenciaevents2024

Mencia Events - Uitvindfabriek

De brugklas was vandaag bij de Uitvindfabriek. Ze hebben verschillende activiteiten gedaan: een escape room (City hackers), fietsmaken, kettingreactie en nog veel meer. De leerlingen hebben allemaal hard gewerkt. Het was een hele leuke actieve dag. Handjes uit de mouwen en bouwen maar!

Lees verder
20240506 122111

Mencia events - mobiel planetarium

En ondertussen zitten leerlingen van vwo-3 in het mobiel planetarium en worden meegenomen op een reis door de ruimte! Het mobiel planetarium is een koepel waarop de sterrenhemel kan worden geprojecteerd. Eenmaal in de koepel zul je gaan inzoomen op interessante astronomische objecten en fenomenen die in ons heelal plaatsvinden.

Lees verder
tekenopdracht1

De Mencia events zijn gestart vandaag! Drie dagen lang bruist de school van de activiteiten.

Welke vis past het best bij jou? Bij deze tekenopdracht tijdens de Mencia events maken leerlingen van klas 2 een vis zodat iedereen uiteindelijk zijn eigen plekje krijgt in het kunstwerk: ‘Onderwaterwereld in de nacht’.

Lees verder
afbeelding3

Klas tga3c op uitwisseling in Frankfurt

De week voor de meivakantie is klas tga3c naar Frankfurt geweest. Na een warm onthaal en een rondleiding door de school, gingen de leerlingen naar hun gastgezinnen. Gedurende de week vonden er verschillende activiteiten plaats: het verkennen van Frankfurt door een City Rally, een museum, een Time Ride en de Main Tower en een uitstapje naar Heidelberg. Ook hebben de leerlingen lessen gevolgd samen met hun Duitse medeleerlingen. Leuk om de verschillen tussen het Nederlandse en het Duitse onderwijs te ervaren. Op de laatste dag gaven de leerlingen prachtige presentaties over wat er was geleerd tijdens de uitwisseling met als afsluiting een gezellige avond bowlen, eten en een afscheidsfeestje. Kortom, een geslaagde uitwisseling in Frankfurt.

Lees verder
Toon meer berichten
mencia gebouw libreon

Meer weten over ons onderwijs?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we helpen je vanuit daar graag verder op weg!

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we helpen je vanuit daar graag verder op weg!