Het leerlingenparlement 

Over ons

Het leerlingenparlement komt op voor de leerlingen van onze school. Als leerlingen vragen over school of regels hebben óf gewoon waanzinnig goede ideeën hebben kunnen ze naar ons toekomen.

Wij bespreken dit met of zonder de directie en vormen de schakel tussen de leerling en directie van het Mencia, zo heeft het parlement ook twee vertegenwoordigers in de deelraad. De wensen en belangen van leerlingen hebben natuurlijk betrekking op de gang van zaken op school en wij zetten ons hier voor in. Onze leden zijn als volgt: Sophie Ferkranus, Pelle van der Hoeven, Glenn van Dongen en Elise ten Haaf

Waarom?
Wij zetten ons in voor onze mede-Mencianen aangezien we het belangrijk vinden dat elke stem wordt gehoord, ook die van de leerlingen dus. We hebben daarom ook vaak contact met de directie om onze ideeën, meningen en advies te geven om zo een steentje bij te dragen aan een goede en leuke school.

Waar?
Als leerlingen vragen, opmerkingen of ideeën hebben kunnen ze deze in onze ideeënbus doen of spreek iemand van ons aan! De ideeënbus hangt in de kantine naast de drankjesautomaten.

Laat je horen!
Het leerlingenparlement doet haar best om de belangen en wensen van de leerlingen te verwezenlijken maar dat kan alleen met jou hulp! Hoe meer inbreng hoe meer kracht